Teknolojinin öncüsü
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
22/10/2021 09:17:17 - 22/10/2021 09:17:17 - 1317 Okunma

Bilgi İşlem Daire Başkanlığımızın "https://bidb.klu.edu.tr/" sitesinde bulunan "Yeni E-İmza Talebi" ve "E-imza Sertifika Yenileme Talebi" iş akışları güncellenmiş ve aşağıda yapılan değişiklikler sıralanmıştır.

 

1. KAMUSM’nin yaptığı revizyon sebebiyle excel formatındaki "Yeni E-İmza Talebi" ve "E-imza Sertifika Yenileme Talebi"  formları değiştirilmiştir. Yeni e-imza veya e-imza sertifika yenileme talebinde bulunacak personellerimizin süreçte herhangi bir aksama, gecikme vb. durum yaşamaması için bu talep formlarını kullanması ve formlardaki bilgileri doğru doldurması gerekmektedir.  Ayrıca KAMUSM’nin ilerleyen dönemlerde excel formatındaki formlarda revizyon yapabilme ihtimali bulunduğundan her başvuruda iş akışında bulunan linkten, form yeniden indirilmelidir.

 

2. İş akışlarında bahsi geçen, çıktısı alınmış ıslak imzalı “Başvuru Formu ve Sertifika Sahibi Taahhütnamesi” belgesi, KAMUSM’ye kargoyla gönderilmesi için artık Bilgi İşlem Daire Başkanlığına değil, zaman kaybı yaşanmaması için direkt olarak Yazı işleri ve Arşiv Şube Müdürlüğüne teslim edilecektir.

 

 

 

 

 

 

 

yeni e imza talebi kırklareli ünversitesi eimza bilgi işlem daire başkanlığı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.