Teknolojinin öncüsü
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
10/10/2021 14:01:06 - 20/12/2021 14:01:06 - 1197 Okunma

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

İLETİŞİM SÜRECİ İLGİLİ KİŞİ AYDINLATMA METNİ

İlgili Kişi sıfatıyla kişisel verilerinizi aşağıda izah edildiği surette ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz. Kanunun Aydınlatma Yükümlülüğünü düzenleyen 10'uncu maddesine göre veri sorumlularının, kişisel verilerini işledikleri gerçek kişileri işleme süreçleriyle ilgili olarak bazı konularda bilgilendirmekle yükümlü olmaları nedeniyle sizleri kişisel veri işleme sürecimiz ile ilgili olarak bilgilendirmek isteriz.

 

Veri Sorumlusu Hakkında

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na (bundan böyle “KVK Kanunu” olarak ifade edilecektir) göre T.C. Kırklareli Üniversitesi (bundan böyle “ÜNİVERSİTE” olarak ifade edilecektir) sizinle ilgili kişisel verileri işlemesi sebebiyle veri sorumlusudur.

İşlenecek Kişisel Verileriniz

İşlenme Amaçları

  1. ukuki Sebebi

Kimlik Verisi (Ad/Soyad)

İletişim Verisi (Telefon Numarası, E-Posta Adresi)
Talep ve Şikayet Verisi (Mesaj Bilgisi)

 

    

Görüş, öneri, talep ve şikayetlerinizin değerlendirilmesi, bu kapsamda tarafınızla sözlü ya da yazılı iletişime geçilmesi,

 

Üniversitemizin ve hizmetlerimizin tanıtılması, sunulan hizmetlerle ilgili olarak araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin yürütülmesi ve tarafınıza bilgilendirme yapılabilmesi ve bu kapsamda kalite yönetim sistemimizin geliştirilmesi.

6698 Sayılı KVK Kanunu’nun;

 

5/2-f)

 

 

 

Kişisel Verilerinizin Aktarılması

Kişisel verileriniz, herhangi bir kurum, kişi ya da kuruluşa aktarılmamaktadır.

Kişisel Verilerinizin Elde Edilme Yöntemleri

Kişisel verileriniz, ‘’İletişim Formu’’ doldurulması gibi otomatik olan yöntemlerle toplanacaktır.

 

İlgili Kişi Olarak KVK Kanunu’nun 11. Maddesinde Sayılan Haklarınız

Bu faaliyetler kapsamında işlenen kişisel verilerinize erişme veya bunların düzeltilmesi veya silinmesini talep etme, işlenmesine itiraz etme başta olmak üzere 6698 Sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu, kanunun 11. Maddesi kapsamında belirtilen haklara sahipsiniz.

Kişisel verilerinizin korunması, haklarınızın neler olduğu ve bunları nasıl kullanabileceğiniz hakkında ile ilgili daha fazla bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması ile ilgili Politikamıza ve www.klu.edu.tr internet adresimizde bulunan bilgi notumuza göz atabilirsiniz ve kvkk@klu.edu.tr adresinden bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 


Dosyalar

 

 

 

 

 

KVKK kırklareli üniversitesi dokümanları

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.