Ağ ve Sistem Şube Müdürlüğü

Üniversitenin mevcut kablolu, kablosuz ağ, sunucu ve kamera sistemlerinin düzenli, verimli ve güvenli çalışmasını sağlamak. Üniversite ağ ve sistem altyapı ihtiyaçlarını tespit etmek ve raporlamakla görevli birimdir.

Yazılım Şube Müdürlüğü

Üniversite yönetimi tarafından belirlenen vizyon, amaç ve ilkelere uygun olarak, Kurumun yazılım ihtiyaçlarını karşılamak; var olan yazılımların güvenlik, kullanım, hata takiplerini yaparak gerekli iyileştirmeler yapmakla görevli birimdir.

Teknik Destek Şube Müdürlüğü

Üniversitemize ait yazıcı, çok fonksiyonlu yazıcı, tarayıcı, masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, tümleşik bilgisayar ve tablet bilgisayar gibi demirbaş malzemelerin imkân dahilinde tamir, bakım ve onarımlarını yaparak kullanıma hazır hale getirmektir.

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü