Teknolojinin öncüsü...
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
11/01/2017 18:57:54 - 11/01/2017 18:57:54 - 4086 Takip

Üniversitemiz bünyesinde görev yapan personelimizin EBYS, donanım, yazılım, ağ, vb. konularda yaşayabileceği sorunların daha hızlı, etkin ve süreç takibi yapılabilir bir şekilde çözülmesi için Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hizmete sunulan Destek Talep Sistemi  kullanılmaktadır.

Yapılan yeni güncellemeler sayesinde, sistem üzerinde talep oluşturan personel, yaşadığı sorunla ilgilenmekte olan yetkili kişiyle karşılıklı bilgi alışverişinin gerektiği durumlarda Resim 1'de belirtilen ikon sayesinde iletişim kurabilecektir:

Resim 1

Resim 1'de kırmızı çerçeveye alınan ikona tıklanıldığında Resim 2'deki pencere açılmaktadır.

Resim 2

Resim 2 üzerinde yer alan 'Yetkiliye Mesajınız' bölümüne mesaj yazıldıktan sonra 'Gönder' butonuna tıklanarak taleple ilgilenen yetkiliye mesaj gönderme işlemi tamamlanmaktadır.

Destek Talep Sistemine, bys.klu.edu.tr adresi üzerinden erişilmekte olup kullanıcı girişi yapmak için kurumsal e-posta hesabınızın olması gerekmektedir. E-posta hesabınız bulunmuyorsa kadronuzun bağlı olduğu birimdeki e-posta yetkilisiyle iletişime geçebilirsiniz.

BYS Destek Talep Sistemi destek talep

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.