Teknolojinin öncüsü
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
11/01/2017 13:48:01 - 02/07/2020 13:48:01 - 40443 Okunma

Üniversitemiz bünyesinde görev yapan personelimizin EBYS, donanım, yazılım, ağ, vb. konularda yaşayabileceği sorunların daha hızlı, etkin ve süreç takibi yapılabilir bir şekilde çözülmesi için Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hizmete sunulan Destek Talep Sistemi  kullanılmaktadır.

Yapılan yeni güncellemeler sayesinde, sistem üzerinde talep oluşturan personel, yaşadığı sorunla ilgilenmekte olan yetkili kişiyle karşılıklı bilgi alışverişinin gerektiği durumlarda Resim 1'de belirtilen ikon sayesinde iletişim kurabilecektir:

Resim 1

Resim 1'de kırmızı çerçeveye alınan ikona tıklanıldığında Resim 2'deki pencere açılmaktadır.

Resim 2

Resim 2 üzerinde yer alan 'Yetkiliye Mesajınız' bölümüne mesaj yazıldıktan sonra 'Gönder' butonuna tıklanarak taleple ilgilenen yetkiliye mesaj gönderme işlemi tamamlanmaktadır. 

Destek Talep Sistemine, bys.klu.edu.tr adresi üzerinden erişilmekte olup kullanıcı girişi yapmak için kurumsal e-posta hesabınızın olması gerekmektedir. E-posta hesabınız yoksa ya da şifresini hatırlamıyorsanız, e-posta hesaplarına yönelik işlemlerin nasıl gerçekleştirildiğini incelemek için tıklayınız.

BYS Destek Talep Sistemi destek talep

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.