30/03/2016 17:03:49 - 30/03/2016 17:03:49 - 34600 Okunma

Üniversitemiz bünyesinde görev yapan personelimizin EBYS, donanım, yazılım, ağ, vb. konularda yaşayabileceği sorunların daha hızlı, etkin ve süreç takibi yapılabilir bir şekilde çözülmesi için Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hizmete sunulan Destek Talep Sistemi  kullanılmaktadır.

Yapılan yeni güncellemeler sonucunda, bu sistem üzerindeki talep oluşturma formuna "Resim Ekleme" özelliği getirilmiştir. Bu özellik sayesinde, destek talebi oluşturulurken yaşanılan problemlerle ilgili görseller yüklenebilecektir.

Destek Talep Sistemine, bys.klu.edu.tr adresi üzerinden erişilmekte olup kullanıcı girişi yapmak için kurumsal e-posta hesabınızın olması gerekmektedir. E-posta hesabınız bulunmuyorsa kadronuzun bağlı olduğu birimdeki e-posta yetkilisiyle iletişime geçiniz.

BYS Destek Talep Sistemi Form Resim Ekleme

Destek Talebi Oluşturma Formu