16/08/2014 11:47:34 - 28/07/2021 11:47:34 - 24613 Okunma

Microsoft Office 365

Üniversitemiz, Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Microsoft Teams olmak üzere birçok uygulamayı ücretsiz Microsoft Office 365 hizmeti sayesinde tüm öğrenci ve personeline sunmaya başlamıştır. Microsoft Office 365 hesabı almak için aşağıda paylaşılan kılavuzları inceleyebilirsiniz:

Öğretmen Hesabı Açma Kılavuzu

Öğrenci Hesabı Açma Kılavuzu

Not: Akademik kadroda bulunmayan fakat @klu.edu.tr uzantılı e-posta hesabı bulunan personellerimiz de “Öğretmen Hesabı Açma Kılavuzu”nda yer alan adımları izleyerek bu hizmetten faydalanabilmektedir.

Lisanslı Microsoft Programları

Kırklareli Üniversitesi ve Microsoft arasında yapılan lisans anlaşması sonucunda Üniversitemizde kullanılmakta olan bilgisayarlara Windows10, Office 2013, Office 2016 için lisans talebinde bulunmak isteyen personelimiz taleplerini "BYS"  ->  "Destek Talep Sistemi" üzerinden iletebilirler.

Talepler değerlendirildikten sonra olumlu ya da olumsuz tarafınıza bilgi verilecektir.

Not: Kırklareli Üniversitesinde kullanılmakta olan kuruma ait bilgisayarlara lisans hizmeti verilmektedir.

microsoft lisans office windows