05/08/2014 14:50:38 - 05/08/2014 14:50:38 - 29184 Okunma

Misyon/Vazife

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak Kırklareli Üniversitesi bünyesinde en etkin şekilde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımın sağlamak, düzenlemek ve yaygınlaştırma görevlerini yerine getirmektir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak teknolojik gelişmeleri takip ederek Kırklareli Üniversitemizin teknolojik alt yapısını dünya standartlarına ulaştırmak ve mevcut tüm imkanlarımızı göz önüne alarak ilerletmektir.

Bu hizmetlerimizde kriterlerimiz teknoloji, verimlilik, devamlılık ve etkinliktir.

Vizyon/Amaç

Gerek alt yapı, gerekse yönetim ve kullanım açısından ülkemizdeki Üniversiteler ve köklü kurumlar arasında en ön sıralarda kalıcı olarak yer almak; kalite, güven ve teknoloji olarak saygın ve örnek kabul edilenler arasında yer almaktır.

misyon vizyon