Teknolojinin öncüsü
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
24/11/2020 11:55:17 - 24/11/2020 11:55:17 - 21266 Okunma

Kırklareli Üniversitesi, pandemi süreci nedeniyle uzaktan gerçekleştirilecek sınavlarda Kırklareli’nde ikamet eden kendi öğrencileri ve diğer tüm  üniversitelerin öğrencilerine sağlıklı internet bağlantısı ortamı sağlamak amacıyla bünyesinde bulunan bilgisayar laboratuvarlarını kullanım imkanı sunuyor.

Tüm üniversitelerimizde dersler dijital ortam üzerinden uzaktan eğitim aracılığıyla yapılmaktadır. Üniversite öğrencilerinin önümüzdeki süreçte sınavlarına sorunsuz bir şekilde girebilmeleri için, toplam 97 adet bilgisayar kapasitemizle bilgisayar laboratuvarlarımız kullanıma açılmıştır. Sınav oturumları öncesinde bilgisayar laboratuvarlarımız dezenfekte edilecek ve havalandırılacaktır. Sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde laboratuvarlarımızda öğrenciler arası mesafe bırakılarak oturumlar gerçekleştirilecektir.

Bilgisayar laboratuvarlarımızdan nasıl yararlanılabilir?

  1. Bilgisayar laboratuvarlarımızdan yararlanmak isteyen üniversite öğrencilerinin, ilk olarak, http://labrezervasyon.klu.edu.tr linki aracılığıyla rezervasyon yapmaları gerekmektedir.
  2. İlgili adrese girildikten sonra öğrencilerin karşılarına getirilen rezervasyon formu doldurularak talep oluşturma aşaması tamamlanmaktadır. Talebin oluşturulması ile ilgili ayrıca sistem öğrencilere bilgilendirme maili atmaktadır.
  3. Gerektiği takdirde yapılan rezervasyonun incelenip iptal edilebileceği sayfaya “Rezervasyon İncele / İptal Et” bağlantısı üzerinden erişilebilir.

Rezervasyon talebinin değerlendirilmesine ilişkin bilgilendirme yapılacak mı?

Rezervasyonun alınmasını takiben, sistem yöneticilerimiz gerekli organizasyonu sağladıktan sonra en kısa süre içerisinde rezervasyon talebi yapan öğrencilere mail ya da sms aracılığıyla bilgilendirme yapacaktır.

Tüm üniversite öğrencilerine sınavlarında başarılar dileriz.

internet bilgisayar laboratuvar

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.