29/08/2014 10:56:17 - 16/03/2022 10:56:17 - 68461 Okunma

Dikkat: Aşağıdaki işlemleri yaparken internet tarayıcısı olarak cihazınızdaki Safari uygulamasını kullanınız.

Personel kablosuz ağ kurulumu için kullanılan aygıttan aşağıda linke tıklayınız. Tıkladıktan sonra aygıtınıza bir uygulama yüklenecektir. Uygulamanın yüklenmesi bittikten sonra uygulamayı çalıştırıp kullanıcı bilgilerinizi (kullaniciadiniz@klu.edu.tr şeklindeki e-posta adresinizi ve şifrenizi) karşınıza çıkacak ekranda girerek işlemi tamamlayabilirsiniz.
www.klu.edu.tr/wifirehber/KLU_PERSONEL.mobileconfig

Öğrenci ağına bağlanmak için ise aşağıdaki linke tıklayabilir ve kullanıcı bilgilerinizi (öğrenci numaranızı ve üniversitemiz KLUPOSTA sisteminden aldığınız e-postanızın şifresini) karşınıza çıkacak ekranda girerek işlemi tamamlayabilirsiniz.
www.klu.edu.tr/wifirehber/KLU_OGRENCI.mobileconfig

Bağlantı Rehberi için tıklayınız